Trein Schiphol Antwerpen

Weekendje weg naar Antwerpen? De trein naar Antwerpen is een snelle en goedkope manier van reizen. Meerdere treinen rijden dagelijks van station Schiphol Airport naar Antwerpen. Naar Antwerpen met de trein is veel sneller en goedkoper dan u denkt. Elke dag vertrekken er meer dan 10 treinen naar Antwerpen. U arriveert midden in het centrum op aan op station Antwerpen Centraal.

Onze tips: Superaanbiedingen met de trein naar Antwerpen met hotel
* Trein naar Antwerpen + 4-sterren hotel. Nu 187 euro. Bekijk aanbieding!

* Alleen een hotel? Kies uit een van de vele hotels in Antwerpen en bespaar! Lees verder.


Weekend antwerpen met de trein

Weekendje Antwerpen met de trein? Met de trein van Schiphol Aurport naar treinstation Antwerpen is sneller dan u denkt. In ongeveer 1 uur bent u in het hartje van Antwerpen. Wij raden u aan eens op deze website te kijken voor aanbiedingen.

Prijs treinkaartje naar antwerpen

Tijdelijk zeer voordelig met de trein naar Antwerpen. De tarieven voor een treinkaartje van station Schiphol naar treinstation Antwerpen Centraal liggen rond de 29 euro voor een enkele reis. Hoe eerder u boekt, des te voordeliger u reist met de trein. Het is mogelijk om een retourtje te kopen, maar dit is niet altijd voordeliger. Het kan zijn dat de prijs van twee enkele reizen goedkoper is. Lees hier meer.


Trein tickets naar antwerpen Kopen

 

Koop uw treinkaartje online! Het is veelal gemakkelijker en voordeliger om uw kaartje online te bestellen. Dit kan op de site van NS hispeed.

trein antwerpen schiphol

De reistijd met de trein van station Schiphol Airport naar treinstation Antwerpen Centraal is in totaal ruim 1 uur.

boek hier uw trein naar antwerpen