Trein Rotterdam Antwerpen

Vanaf treinstation Rotterdam Centraal rijden elke dag meerdere treinen naar Antwerpen. Tegenwoordig reist u met de trein vanaf Rotterdam in ongeveer 30 minuten naar Antwerpen! Naar Antwerpen met de trein is veel sneller en goedkoper dan veel mensen denken. Elke dag vertrekken er ongeveer 19 treinen naar Antwerpen. U komt aan in het centrum van Antweroen, waar u met 10 minuten lopen bij de vele winkels bent, heerlijk toch!

Onze tips: Superaanbiedingen met de trein naar Antwerpen met hotel
* Trein naar Antwerpen + 4-sterren hotel. Nu 187 euro. Bekijk aanbieding!

* Alleen een hotel? Kies uit een van de hotels in Antwerpen en bespaar! Lees verder.


Weekend antwerpen met de trein

Weekendje naar Antwerpen met de trein? Dat kan! In veel gevallen is dit goedkoper dan de auto, u bespaart namelijk al snel 20 euro aan parkeerkosten. Met de trein naar Antwerpen is sneller dan u denkt, u bent al met 30 minuten in Antwerpen. Wij raden u aan eens op deze site te kijken.

Prijs treinkaartje naar antwerpen

De prijs voor een treinkaartje met de trein van Rotterdam Centraal naar Antwerpen ligt rond de 29 euro voor een enkele reis. Het tarief voor een retour ticket met de trein naar Antwerpen ligt op ongeveer 36 euro. Profiteer van vroegboekkorting, en bestel ruim op tijd uw treinkaartje voor de trein naar Antwerpen, hier.


Trein tickets naar antwerpen Kopen

 

U kunt uw treinkaartjes kopen op station Rotterdam Centraal, maar het is ook mogelijk om online uw trein Antwerpen te bestellen. Dit is in veel gevallen een stuk voordeliger, en u gaat ontspannen op reis. Kijk snel op de site van NS hispeed.

Reistijd rotterdam antwerpen

De reistijd van de trein van Rotterdam Centraal naar Antwerpen Centraal is in totaal ongeveer 30 minuten. Erg snel dus!

Reserveer hier uw trein naar Antwerpen