Trein Amsterdam Antwerpen

Tegenwoordig rijden er dagelijks meerdere treinen van Amsterdam Centraal naar Antwerpen Centraal. Zowel de InterCity Brussel als de Thalys vertrekken vanuit Amsterdam naar treinstation Antwerpen Centraal. Via de HSL, een zeer snelle treinverbinding, bent u met 1 uur en 10 minuten in Antwerpen. Naar Antwerpen met de trein is veel sneller en goedkoper dan u denkt. Elke dag vertrekken er 11 InterCity Brussel treinen en 19 Thalys treinen naar Antwerpen.


trein antwerpen amsterdam prijs

De trein van Amsterdam naar Antwerpen is er voor iedereen. U reist nu al voor 29 euro met de trein van Amsterdam naar Antwerpen! Lees alle informatie hier.

Onze tips: Superaanbiedingen met de trein naar Antwerpen + Hotel
* Trein naar Antwerpen + 4-sterren hotel. Nu 187 euro. Bekijk aanbieding!

* Alleen een hotel? Kies uit een van de hotels in Antwerpen! Lees verder.


Weekend naar antwerpen met de trein

Lekker een weekendje weg naar Antwerpen met de trein? Dat kan erg goedkoop! Naar Antwerpen met de trein is voordeliger en sneller dan u denkt. De prijs van een enkeltje is 29 euro en de reistijd bedraagt maar 1 uur en 10 minuten. Lees hier meer.

Prijs treinkaartje naar antwerpen

Goedkoop naar Antwerpen? Ga dan met de trein naar Antwerpen! De prijs voor een treinkaartje van Amsterdam naar Antwerpen ligt rond de 29 euro voor een enkele reis. Het tarief voor een weekendretour met de trein naar Antwerpen ligt op ongeveer 36 euro. De prijzen van de Thalys en InterCity Brussel verschillen van elkaar, want de Thalys is veelal iets duurder. Bekijk hier de tarieven en aanbiedingen.

Trein tickets naar antwerpen Kopen

Koop uw treinkaartje naar Antwerpen Centraal online en bespaar. Het is ook mogelijk een treinkaartjes te kopen op station Amsterdam Centraal, maar ons advies aan u is om uw kaartje online te bestellen. Dit kan op de site van NShispeed.

Reistijd trein Amsterdam Antwerpen

De reistijd van Amsterdam Centraal naar het hartje van Antwerpen is in totaal 1 uur en 12 minuten. Snel toch!


Reserveer hier uw trein naar ANTWERPEN